Haber 13.03.2024 00:00:00 / Okunma Sayısı: 949

Turgut Altınok: Ankara'yı metro ağlarıyla öreceğiz (2)

(Video eklendi)'BİZ HEM BALA'YA HEM ANKARA'YA ÇOK ŞEY YAPACAĞIZ'Ankara Büyükşehir Belediye başkan adayı Turgut Altınok, Balalılar Etimesgut Sincan Birlik ve Dayanışma Derneği tarafından düzenlenen iftar programa katıld

(Video eklendi)

'BİZ HEM BALA'YA HEM ANKARA'YA ÇOK ŞEY YAPACAĞIZ'

Ankara Büyükşehir Belediye başkan adayı Turgut Altınok, Balalılar Etimesgut Sincan Birlik ve Dayanışma Derneği tarafından düzenlenen iftar programa katıldı. Etimesgut Belediyesi Korkut Ata Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen programda konuşan Altınok, Etimesgut Belediye başkan adayı Enver Demirel'e de destek isteyerek, şunları söyledi:

"31 Mart'ta sandığa gideceğiz, belediye başkanını seçeceğiz. Hemşerilerim hazır mı? Bu şansı değerlendirecek mi Bala? Biz hem Bala'ya hem Ankara'ya çok şey yapacağız. Gelirken yoğun bir trafik vardı, bir saatte geldik. Ankara'da ciddi bir ulaşım problemi var mı? Kim çözecek bunu? Hemşehrinize inanıyor musunuz? Altınok verdiği sözü tutar. Ankara bu fırsatı değerlendir diyeceğiz. O Etimesgut'u bilir, sokağını mahallesini bilir, sizi tanır. İthal bir belediye başkan adayı değil. Etimesgut'u bir köyden büyük bir şehir haline getirdi, donattı."

0 Yorum Yapılmış