Haber 20.03.2024 00:00:00 / Okunma Sayısı: 715

Turgut Altınok: Hiçbir emeklimizi mağdur etmeyeceğiz (2)

'SEÇİMDEN SEÇİME MİLLİYETÇİ AMA NE OLDUĞU MEÇHUL'AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Turgut Altınok, Altındağ'da AK Parti Ankara İl Başkanlığı tarafından düzenlenen iftar programında şehit aileleri ve gaziler ile buluşt

'SEÇİMDEN SEÇİME MİLLİYETÇİ AMA NE OLDUĞU MEÇHUL'

AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Turgut Altınok, Altındağ'da AK Parti Ankara İl Başkanlığı tarafından düzenlenen iftar programında şehit aileleri ve gaziler ile buluştu. Burada konuşan Altınok, şehit aileleri ve gazilerin oldukça kıymetli olduğunu belirterek, Ankara'da şehit ailelerine özel bir otel yapılacağı sözünü verdi. Ayrıca, şehit mezarlarının da Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından temizlenmediğini dile getiren Altınok, mevcut Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı'nı eleştirerek şöyle konuştu:

"Binlerce askerimizin, polisimizin, Kürt vatandaşımızın, Aybüke öğretmenlerin katili olan ve hala bu katliamlara devam eden, İmralı'da yatan vatan haini için, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı katıldığı bir televizyon programında 'Apo bey, Apo bey' diye sesleniyor. Bir milliyetçi, bir vatansever, bir Atatürkçü bu kadar askerimizin polisimizin katiline 'bey' diyebilir mi? Seçimden seçime milliyetçi ama ne olduğu meçhul."

0 Yorum Yapılmış