Haber 17.03.2024 00:00:00 / Okunma Sayısı: 762

Turgut Altınok: Yavaş'ı, Ankara'nın sokaklarında gören var mı? (2)

'YAPTIĞIM HİZMETLERE YAVAŞ'IN HAYALİ BİLE YETİŞEMEZ'AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye başkan adayı Turgut Altınok, Trabzon-Of Ağaçseven Köyü Tanışma ve Yardımlaşma Derneği tarafından Altındağ'da düzenlenen iftar programına katıld

'YAPTIĞIM HİZMETLERE YAVAŞ'IN HAYALİ BİLE YETİŞEMEZ'

AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye başkan adayı Turgut Altınok, Trabzon-Of Ağaçseven Köyü Tanışma ve Yardımlaşma Derneği tarafından Altındağ'da düzenlenen iftar programına katıldı. Ankara'yı bir dünya başkenti yapacağını söyleyen Altınok, "Hiçbir mazeret başarının yerini tutamaz. Ankara'nın kaybedecek bir 5 yılı daha yok. Altınok sadece Ankara'ya değil Trabzon'a da hizmetimiz oldu. 31 Mart'ta Ankara'daki kötü yönetime, Ankara'nın boşa giden yıllarını telafi etmeye hazır mıyız? Yaptığım hizmetlere Yavaş'ın hayali bile yetişemez" dedi.

'ÇANKAYA HAK ETTİĞİ HİZMETİ DUHAN KALKAN İLE ALACAK '

Kalecik Belediye Başkanı ve AK Parti Çankaya Belediye başkan adayı Duhan Kalkan ile Çankaya'nın hak ettiği hizmeti alacağını belirten Altınok, "Duhan Kalkan, 5 üniversite mezunudur. Kalecik'i dönüştürtüp, değiştirdi. Makus talihini değiştirdi. Çankaya gerçek belediyecilikle tanışsa şunu diyecek; ‘Eyvah, yazık oldu giden yıllarımıza.’ İnşallah Çankaya hak ettiği hizmeti Duhan Kalkan ile alacak.” ifadelerini kullandı.

0 Yorum Yapılmış